Werkwijze

Van de onderstaande praktische voorbeelden zult u als ondernemer niet direct de benodigde kennis hebben. U kunt zich op dit gebied door ons als gespecialiseerd adviseur laten ondersteunen. Op deze manier heeft u uw handen vrij om te doen waar ú goed in bent, het runnen van uw onderneming. Indien dit u aanspreekt, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Minimale belastingdruk

De regelgeving omtrent belastingen is zeer dynamisch. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van belastingen en kunnen u (met specifieke adviezen) lees meerondersteunen om uw onderneming te voeren met een zo laag mogelijke belastingdruk, binnen de door de wet gestelde grenzen. Dit komt de winstgevendheid van uw onderneming direct ten goede.

De juiste rechtsvorm

De basis van uw onderneming is de te kiezen rechtsvorm. Gedurende uw ondernemerschap kan het zeer lucratief zijn om van rechtsvorm te veranderen, lees meerhoofdzakelijk vanuit het oogpunt van belastingen en aansprakelijkheid. Wij kunnen u gedurende uw ondernemerschap adviseren omtrent de juiste rechtsvorm van uw onderneming in de verschillende fasen waarin de onderneming zich door de tijd bevindt. Dit komt de winstgevendheid van uw onderneming direct ten goede.

Optimale vermogenspositie

Uw zakelijke vermogenspositie houdt direct verband met uw privévermogenspositie. Ons fiscaal en financieel advies houdt rekening met dit verband. lees meerZo kunnen we u begeleiden om zowel uw zakelijke als privévermogensituatie te optimaliseren. Dit komt de winstgevendheid van uw onderneming direct ten goede.

Administratieve organisatie

De financieel/administratieve inrichting van uw onderneming is van groot belang om belangrijke financiële risico’s het hoofd te bieden. lees meerDe juiste inrichting is sterk afhankelijk van het soort onderneming en van de gekozen rechtsvorm. De juiste keuzes te maken omtrent de financieel/ administratieve inrichting, zorgt dat u op het juiste moment beschikt over de inzichten die u nodig heeft om uw onderneming goed te kunnen sturen. Tevens kunt u op deze manier borgen dat u op een efficiënte manier aan de (wettelijke) administratieve verplichtingen, behorende bij uw rechtsvorm, kunt voldoen. Dit komt de winstgevendheid van uw onderneming direct ten goede.

Meer informatie

Bel mij terug

PML Financiële planning & belastingadvies
06-52045856